شرکت آب آفرین کویر سبز بابک

* طرح سیستم آبیاری زیر سطحی مگنتو سیلیس       (80 درصد کاهش مصرف آب)

* استفاده از خاصیت مغناطیس و خاک سیلیس روش نوینی از آبیاری حاصل شد که نه تنها مشکل روش آبیاری زیر سطحی را حل می کند بلکه کیفیت آب و خاک در دسترس ریشه را بالا برده و در نتیجه کیفیت رشد ریشه و به تبع آن رشد و نمو گیاه و درخت را افزایش می دهد. در این روش آبیاری  با استفاده از تراوایی خاک و هیدرولیک آب و مقاومت هیدرولیکی خاک، کارایی هرچه بهتر آبیاری حاصل شده است، عدم نفوذ ریشه و برهم نخوردن تراکم ریشه و توزیع همگن آب در زیر سطح،  عدم رسوب گیری و عدم نیاز به تعمیر و نگهداری و سیستم پمپاژ و فیلتراسیون از ویژگی های بارز این طرح می باشد. این روش به کمک مرکز رشد خوشه فناوری دانشگاه علمی کاربردی شهربابک به شماره  90077 ثبت اختراع شده و زیر نظر این مرکز تولید و عرضه می گردد.

هم اکنون نسل نوین این محصول تحت عنوان سیستم آبیاری زیرسطحی مگنتو- سیلیس HRB در دسترس می باشد.

ویژگی های سیستم آبیاری زیر سطحی  اچ  وی بی (HVB)

• قابل استفاده در سیستم های آبیاری تحت فشار و کم فشار
  • خود تنظیمی و ارایه آبیاری همگن در کل مزرعه بدون نیاز به فشار آبیاری بالا
  • استفاده از تراوایی خاک و هیدرولیک آب و مقاومت هیدرولیکی خاک
  • قابلیت دسترسی آسان به سیستم و اتصال به لوله های سطحی و زیرسطحی
  • عدم نفوذ ریشه به روزنه تزریق آب
  • عدم برهم خوردن تراکم ریشه با بالاترین شعاع رطوبتی
  • عدم لجن زدن بدلیل ماندن آب در خطوط لوله
  • قابل انطباق با کشاورزی غیر یکپارچه ایران
  • عدم نیاز به فیلتراسیون شدید
  • عدم نیاز به آبیاری طولانی

تلفن تماس مسئول طرح:  مهندس قربانی 09139946632

آدرس سایت:   www.hvbsystem.ir

آدرس پستی: کرمان – شهربابک – بزرگراه خلیج فارس، خیابان قائم، میدان قائم، خیابان دانشگاه

تلفن تماس: 03434207073     فکس: 03434207077       ایمیل: info@shbuast.ac.ir

در اینستاگرام همراه ما باشید :

جهت اخذ نمایندگی فروش و نصب سیستم آبیاری HRB در کلیه شهرستان های کشور با مرکز رشد خوشه فناوری دانشگاه علمی کاربردی شهربابک  تماس حاصل نمایید.