شرکت ماشین سازان سپهر بابک سپاهان (در شرف تأسیس)

*طرح تولید و ساخت قطعات و قالب های صنعتی در مقیاس های مختلف  و دستگاههای CNC

این شرکت در زمینه ساخت انواع قالب های صنعتی شامل ترزیق پلاستیک- دایکست، خم و برش، تولید انواع قطعات مورد نیاز صنایع مختلف از جمله صنایع معدنی، خودروسازی، نظامی، ساخت دستگاههای برش CNC دو و چند محوره در انواع مختلف روتاری، حکاکی و اجرای طرح های خدماتی تولیدی و ساخت دستگاههای تولیدی سفارشی و ارائه خدمات مشاوره­ای و آموزشی در رابطه دستگاههای صدرالاشاره فعالیت دارد. بنابراین با توجه به گستردگی حوزه فعالیت این شرکت، امکان دسترسی صنایع و شرکت های مختلف به اکثریت نمونه قالب های صنعتی را فراهم نموده است. این شرکت زیر نظر مرکز رشد خوشه فناوری دانشگاه علمی کاربردی شهربابک در حال فعالیت می باشد.

نمونه قطعات ترزیق پلاستیک                                        نمونه قطعات ترزیق آلومینیوم (دایکست)

*ویژگی های شرکت ماشین سازان سپهر بابک سپاهان

• ساخت و تولید قطعات و قالب های صنعتی با رویکرد اقتصاد مقاومتی (مهندسی معکوس قطعات خارجی)
  • کیفیت بالای قالب ها در نمونه های پلاستیکی و آلومینیومی با آلیاژهای مختلف و تیراژ بالا
  • حفظ کیفیت و دقت قطعات همراه با کاهش زمان و هزینه تولید
  • دستگاه CNC تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی، فلزات و چوب

نمونه قطعات تزریق پلاستیک(لوله سبز، پولیکا و آبیاری)

نمونه ای از دستگاههای CNC

جهت اخذ نمایندگی فروش و تولید قالب های صنعتی و دستگاه های CNC در کلیه شهرستان های کشور با مرکز رشد خوشه فناوری دانشگاه علمی کاربردی شهربابک  تماس حاصل نمایید.

تلفن تماس مسئول طرح:  آقای طالبی09132023394 تلگرام: t.me/shbuast

www.Shbuast.ac.ir

آدرس: کرمان – شهربابک – بزرگراه خلیج فارس، خیابان قائم، میدان قائم، خیابان دانشگاه

تلفن تماس: 03434133020     فکس: 03434132920       ایمیل: info@shbuast.ac.ir