یادآوری حذف و اضافه

یادآوری حذف و اضافه :
دانشجویانی که موفق به انتخاب واحد نشده اند جهت اخذ واحدهای مورد نظر یا ویرایش آن به تقویم آموزشی دقت نموده و در روز تعیین شده به سامانه هم آوا مراجعه نمایند.

برگزاری کلاسهای آموزشی به صورت مجازی (آنلاین)

با توجه به تعطیلی کلاسهای حضوری، کلیه کلاسهای آموزشی به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

جهت استفاده از راهنمای شرکت در کلاسها به صورت مجازی ( آنلاین ) از راهنمای زیر استفاده نمایید.

راهنمای برگزاری کلاس توسط اساتید( مخصوص اساتید)

راهنمای شرکت در کلاس ها ( مخصوص دانشجویان)

مسابقه کتابخوانی سراسری نور در آیینه

برنامه کلاسی ترم بهمن 98

جهت دریافت برنامه کلاسی ترم بهمن 98 بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

جلسه گفتگوی آزاد با محوریت چالشهای انقلاب و شهادت سردار سلیمانی

جلسه گفت و گوی آزاد با محوریت چالش های انقلاب و شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در تاریخ 21 بهمن 98 در سالن کنفرانس مرکز علمی کاربردی شهربابک برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور جناب آقای طالبیان مدرس مرکز برگزار گردید تعدادی از دانشجویان، اساتید و پرسنل مرکز حضور داشتند. جناب آقای عبدلی ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان از آنان خواستند در صورتی که تمایل به برگزاری جلسه های گفت و گوی در هر زمینه ای هستند نظرات و پیشنهادات خود مطرح و  دانشگاه از نظرات آنها استقبال می کند. سپس آقای طالبیان با شروع یک مقدمه کوتاه در زمینه دستاوردهای انقلاب در این چهل و دوسال ، از حضار خواستند سوالات خود را مطرح کرده و به کنکاش بپردازند. دانشجویان و پرسنل سوالات پیش آمده در زمینه وضعیت اقتصادی، فرهنگی و سیاسی بعد از انقلاب را مطرح و آقای طالبیان به سوالات آنها پاسخ گو بودند. در پایان جلسه گفت و گوی آزاد، از برگزیدگان مسابقه های  ورزشی، کتابخوانی گروهی، دلنوشته انقلابی و ساخت کلیپ که به مناسبت گرامیداشت ایام الله فجر برگزار شده بود با اهدا لوح سپاس و جوایز نقدی تقدیر به عمل آمد.

ثبت نام ترم بهمن 98

ثبت نام ترم بهمن 98 از تاریخ 21 /98/11 لغایت  98/11/27

راهنمای ثبت نام

مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده

اولین المپیاد مهارتی دانشگاه جامع علمی و کاربردی

المپیاد مهارتی : رقابت دانشجویان مراکز علمی کاربردی کشور در بخش های گرافیک، فناوری اطلاعات و ماشین افزار که موجب شناسایی و کشف استعدادهای برتر مهارتی و پویایی و تحرک آنان می شودکه از دو مرحله استانی و کشوری تشکیل و بصورت جداگانه برگزار می شود

جهت دریافت اطلاعات بیشتر ، منابع آزمون و لینک ثبت نام به آدرس https://olympiad.uast.ac.ir  مراجعه نمایید.

فراخوان متقاضیان حق‌التدریس سال 98

فراخوان ثبت نام و دعوت به همکاری متقاضیان حق‌التدریس مراکز آموزش عالی غیردولتی تحت نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی سال 1398

دانشگاه جامع علمی کاربردی از واجدان شرایط تدریس در مراکز آموزش علمی کاربردی زیر نظر این دانشگاه دعوت به ثبت نام و همکاری می نماید. متقاضیان محترم می­توانند مدارک خود را جهت ثبت نام از طریق سامانه جامع جذب و مدرسان دانشگاه به آدرس https://jam.uast.ac.ir  ارائه نمایند. افراد واجد شرایط مندرج در متن فراخوان از روز یکشنبه مورخ 98/10/8 به مدت دو هفته تمامی مدارک و مستندات را مطابق با راهنمای سامانه بارگذاری نمایند و نسبت به تکمیل فرآیند ثبت نام و اخذ کد رهگیری از سامانه فوق الذکر اقدام نمایند.

متن فراخوان

مدارک لازم جهت تشکیل پرونده الکترونیکی