رویداد استارتاپی کشاورزی و روشهای نوین آبیاری

با حضور صاحبان ایده، سرمایه گذاران توسعه دهنده ها و بازاریابان حرفه ای

مرکز آموزش علمی کاربردی شهربابک به عنوان یک مرکز برتر دانشگاهی و دارنده رتبه اول استان؛ با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی در راستای رشد و جذب سرمایه برای ایده های مستعد و شرکت‌های نوپا، اقدام به برگزاری رویدادهای شتاب تخصصی در سال‌های 1394 و 1399 نموده است و هم اکنون نیز قصد دارد در زمینه کشاورزی و روش‌های نوین آبیاری در تاریخ 26 بهمن ماه 1401 اقدام به برگزاری رویداد شتاب استارتاپی در این حوزه نماید. رویداد شتاب برنامه ای راهبردی در سطح ملی است که با هدف حمایت از فرهنگ کارآفرینی و پشتیبانی از ایده‌های کارآمد و نوآورانه در فضایی کاملاً  علمی و پژوهشی برگزار می شود. اصلی‌ترین مزیت برگزاری چنین رقابت‌هایی شناسایی ایده‌های برتر، کارآفرینی و ایجاد اشتغال می باشد.

لذا افراد علاقه‌مند، پرانگیزه و با ایده‌های ناب مرتبط با حوزه کشاورزی و روش‌های نوین آبیاری، می‌توانند متقاضی ورود به این رویداد باشند و در یک برنامه‌ی فشرده از سوی این مرکز، به شرح ایده های خود پرداخته و پس از مراحل عملیاتی سازی، ایده‌ها پذیرش و جذب مرکز رشد خوشه فناوری خواهند شد.

متقاضیان می توانند از تاریخ 1 الی 30 آبان ماه 1401 با مراجعه به آدرس: https://uastartup.uast.ac.ir/fa/form/727/shahrebabak.abyari

اطلاعات ایده های خود را ثبت نمایند یا جهت مشاوره، راهنمایی و ثبت ایده ها با شماره 03434207077 تماس حاصل نمایند.

جهت سهولت در ثبت ایده متقاضیان می توانند فرم پیوست را تکمیل نموده و جهت ثبت به دانشگاه تحویل نمایند.